sima.dk

sima.dk
Menu

Boligsiden.dk

(Sima var leverandør for boligsiden i perioden 01.01.2000 - 04.04.2022)

Natasha Brandt, direktør hos Boligsiden A/S:

”Vi har den mest besøgte boligsøgeportal i Danmark, med en høj brugertilfredshed – ikke mindst takket være et rigtigt godt samarbejde med Sima”

”Boligsiden.dk er den mest besøgte boligsøgeportal i Danmark, med primær fokus på boligsøgning, markedsstatistik og nyheder om boligmarkedet. Et af de primære mål er en høj brugertilfredshed. Dette stiller krav til både brugervenlighed og i lige så høj grad også den tekniske løsning, herunder svartider og performance”, fortæller Natasha Brandt, der er direktør hos Boligsiden A/S, der driver boligportalen boligsiden.dk

Boligsiden.dk er grundlagt i år 1999 og ejes af mæglerne selv. Sima har fra start været IT-leverandør til Boligsiden og været gode til løbende at tilpasse processer, struktur og sparring til Boligsidens aktuelle organisation. Den nuværende løsning er derfor skabt i et tæt og mangeårigt samarbejde mellem Boligsiden A/S og Sima. Et samarbejde, som Natasha Brandt beskriver som både godt og effektivt.

Sima sikrer kvaliteten

Boligsiden.dk er den mest aktuelle, komplette database over boliger for professionelle ejendomsformidlere på det danske marked. Boligsiden.dk er koblet direkte op mod alle professionelle ejendomsformidlere og kan derfor til enhver tid give det fulde overblik over det aktuelle boligmarked – boligudbud, liggetider og priser – et hvilket som helst sted i landet. Sima sikrer, at opdaterede data altid er tilgængelige. Alle data ajourføres løbende og fuldautomatisk, så al information på portalen altid er opdateret og kvalitetssikret.

Et andet ben i Boligsiden A/S er det unikke produkt ’Markedsindeks’ samt boligstatistik. Boligsiden modtager alle data omkring boliger, salg og så videre direkte fra mæglerne. Det giver en unik mulighed for at kunne levere:

  • Opgørelse over udviklingen på boligmarkedet for villa/rækkehuse, ejerlejligheder og fritidsboliger for den forgangne måned
  • Udbudsstatistik, gennemsnits m2-priser, salgstid og prisnedslag

”Sima er vores it-afdeling”

”I dagligdagen betragter vi Sima som vores egen it-afdeling. De er meget ansvarsfulde og kompetente og har altid en løsning selv på de mest udfordrende og komplekse projekter, herunder for eksempel også håndteringen af en lang række API’er”, siger Natasha Brandt.

Sima har også ansvaret for den daglige it-drift af portalen, herunder hosting, sikkerhed og løbende opdatering af hardware og software.

”Vi har i kontakten nogle krav til oppetid, svartider og teknisk support. Men det er ikke noget, jeg spekulerer på til daglig, for det kører upåklageligt og Sima tager altid et stort ansvar også for denne del. Det er en helt igennem positiv oplevelse at samarbejde med dem, og derfor er det et godt alternativ til at have vores egen it-afdeling”, udtaler Boligsidens direktør.

Boligsiden.dk
Boligsiden er Danmarks mest besøgte boligportal med ca. 2 mio. besøgende pr. måned.
Over 85 % af brugerne besøger boligsiden.dk ugentligt og bruger ca. 1 time på boligsiden.dk pr. måned.
Gennemsnitligt 16,3 mio. sidevisninger pr. måned.
Gennemsnitligt 300.000 brugere pr. måned.